Opzoek naar invulling voor een Bijbelstudie, presentatie of kindermoment? Ga dan naar Opkijken.nl. De website biedt multimediaal materiaal voor kerkelijk werkers. Opkijken.nl zocht naar oplossingen voor meer naamsbekendheid. Newrise zorgde in een jaar tijd, samen met Opkijken.nl, voor een verdubbeling van de bezoekersaantallen!

Groei van websitebezoekers met Google Adwords

Online zichtbaarheid met social advertising

Ontwikkelen online mailings

Ontwikkeling (online) fondsenwervingsacties

Online zichtbaarheid met social advertising

Veel mensen brengen hun tijd door op social media, bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram. Op deze kanalen kun je de doelgroep gemakkelijk vinden omdat data zoals leeftijd, woonplaats en interesses van de gebruikers bekend zijn. Door de inzet van doelgroepgerichte social media advertenties stijgt het aantal likes en volgers van Opkijken.nl nog elke maand!

Meer bezoekers met zoekmachineoptimalisatie

Meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers maakt regelmatig gebruik van Google. Hoe hoger je scoort in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers de website. Om deze reden zetten we zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertenties in. We zorgen voor de juiste tags en zoekwoorden op de website om de positie in de zoekresultaten van Google te verbeteren. Met inzet van Google Adwords bereiken we ook nog eens gerichte bezoekers.