Social media voor SchuldHulpMaatje-locaties

SchuldHulpMaatje heeft een prachtige missie: mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig bereiken en hen gratis deskundige financiële hulp aanbieden.

Social media voor SchuldHulpMaatje-locaties

SchuldHulpMaatje heeft een prachtige missie: mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig bereiken en hen gratis deskundige financiële hulp aanbieden.

Om zowel hulpvragers als nieuwe vrijwilligers te werven, wordt onder meer social media ingezet. Laat dit nu één van onze expertises zijn, waardoor wij veel locaties van SchuldHulpMaatje uitstekend kunnen helpen om hun online doelen te bereiken!

Eerlijk en gespecialiseerd

Om aan te sluiten bij de doelen en doelgroep van SchuldHulpMaatje, verzorgen wij voor een groeiend aantal locaties van SchuldHulpMaatje pakkende en interessante content voor social media. Zo nodig zetten wij een complete pagina op of vullen wij de bestaande aan.

Wij denken graag mee met onze non-profit opdrachtgevers en hebben dus ook voor kleine lokale stichtingen een passend aanbod. Daarnaast zetten wij als je wilt extra diensten in, met inzet van gespecialiseerde collega’s. Zo krijgt ook onze kennis over Social advertising en Google Ads (Grants) hierin een plek als de klant dit wil inzetten. Jij vraagt, wij plaatsen! Maar alles in goede onderlinge afstemming. Tot slot staan we klaar voor evaluatie en advies met een brede scope en altijd weer frisse ideeën. Geen loze beloftes maar altijd een eerlijk verhaal.

Lokale organisaties treffend in beeld

Zichtbaar en jezelf zijn. Dat is in onze visie nodig om goed en warm contact te houden met jouw online doelgroep. Wekelijks voldoende posten hoort daar in deze tijd bij. Door consistent te zijn en de idealen en het gevoel van jouw organisatie treffend naar voren te brengen, kom je steeds vaker in de gedachten van je doelgroep terug. Dat is wat je wilt en wij dus ook! Wij zorgen zo dat je doelgroep jou weet te vinden wanneer ze je nodig hebben. En dit creëert bovendien keer-op-keer kansen om iemand met jouw organisatie in contact te brengen. Voor steeds meer lokale afdelingen van SchuldHulpMaatje bouwen we zo met succes aan zichtbaarheid, een duurzame groep relevante volgers en een groeiend online bereik.

Wil je ontdekken wat wij voor jouw lokale stichting of vereniging kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Benieuwd naar onze manier van werken?