Newrise is een marketing- en communicatiebureau dat ondersteuning biedt aan organisaties zonder winstoogmerk en die een belangrijke rol vervullen in de maatschappij. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij goede doelen, onderwijs- en zorginstellingen met oplossingen op het gebied van strategie, on- en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning en fondsenwerving.

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgevers en ons team zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker. Als communicatiemedewerker ontwikkel je samen met andere collega’s strategische communicatie campagnes. Vervolgens houdt je je bezig met de uitvoering van de campagnes. Denk aan het coördineren en schrijven van nieuwsbrieven, schrijven van SEO-teksten voor websites, ontwikkelen van content voor social media en het ontwerpen van marketingmateriaal en andere creatieve uitingen.

Wat we van jou verwachten
Communicatieboodschappen kun jij duidelijk formuleren en je weet precies hoe je dat (online) kunt overbrengen. Luisteren, essentie bepalen en creatief denken zijn jouw kwaliteiten. Doordat je georganiseerd en ordelijk werkt, lever je conform afspraak en manage je ieders verwachtingen. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en je houdt van afwisseling. Je analyseert je eigen werk en past dit toe in nieuwe content.

Je vindt het leuk om deel uit te maken van een dynamisch en gedreven team met verschillende specialisten en je houdt ervan om samen met je collega’s vanuit de opdrachtgever te denken. Je bent in bezit van een afgeronde communicatieopleiding op hbo niveau.

Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken maak je deel uit van een jong team wat houdt van gezelligheid en teamuitjes. We zijn een groeiend bedrijf met het hart op de juiste plaats en oog voor elkaar. We bieden je een functie van 32 – 40 uur per week met een goed salaris en ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

En nu?
Denk jij dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? Mail dan nu naar werken@newrise.nl. Stuur meteen je cv mee. Als wij het met je eens zijn nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Na een tweede gesprek hakken we de knoop door en ben jij wellicht onze nieuwe collega! Solliciteer voor 10 juli 2020. Je kunt solliciteren via deze link.