Op dinsdag 12 februari organiseerde Newfunds samen met haar partners, een seminar over de trends en ontwikkelingen in de wereld van fondsenwerving. We kijken terug op een verbindende en inspiratievolle middag.

Het seminar werd geopend door Martin Suithoff en Gerald van Dijk (Grantiou fondsenwerving) sprak hierna over effectief werven van donateurs in de huidige tijd. Welke invloeden vanuit de samenleving, markt, techniek en het gedrag van de donateurs, moeten we bijvoorbeeld in de gaten houden?

De deelnemers hadden na dit plenaire gedeelte de keuze uit diverse workshops door professionele sprekers. Zij gaven uitleg en verdieping bij thema’s als de customer journey, Google Ads (Grants) en het aanvragen van vermogensfondsen. Daarnaast werden er demo’s aangeboden over werken met een CRM-systeem en het starten van een actie- of crowdfundingplatform. Newfunds biedt hierbij een handige toolkit voor non-profitorganisaties die graag aan de slag willen met vernieuwende manieren van fondsenwerving.

Heb je ook interesse? Schrijf je hier in voor de interesselijst van Newfunds en blijf op de hoogte van aankomende seminars!

Kijk voor meer informatie op newfunds.nl