Afgelopen maanden hebben wij ondersteuning op het gebied van fondsenwerving en communicatie geleverd bij 3xM in Amersfoort. Een organisatie met een hele mooie missie; 3xM bereikt mensen via tv-programma’s in landen waar het woord van God niet of nauwelijks doordringt.

Van januari tot mei mocht een van onze collega’s de werkzaamheden van een medewerker bij 3xM overnemen. Wij pakten de dagelijkse werkzaamheden op zoals: nieuwsberichten schrijven, donateursbeheer, beheer social media en ontwikkelen digitale nieuwsbrieven. Een van de opdrachten was om de naamsbekendheid van 3xM te verhogen. We hebben (online) publiciteit gerealiseerd door inzet van social media, online campagnes, versturen van persberichten en nieuwsbrieven. Newrise heeft ook een geheel nieuwe website ontwikkeld, voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Neem hier een kijkje op de nieuwe website van 3xM.

Zoekt u ook (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van fondsenwerving en/of communicatie? Neem contact op met één van onze adviseurs.