3xM; more message in the media. In landen waar armoede en geweld heersen, bereikt 3xM mensen via televisieprogramma’s waarin Gods boodschap van liefde klinkt. 3xM is afhankelijk van financiële steun in Nederland. Newrise ontwikkelde een nieuwe website en zet online marketing in om de online bekendheid van 3xM te vergroten.

Groei van websitebezoekers met Google Adwords

Schrijven zoekmachine vriendelijke (web)teksten

Ontwikkeling moderne websites

Hosting en onderhoud van websites

Interimmanagement communicatie & fondsenwerving

Website voorzien van de nieuwste functionaliteiten

Een zoekmachine vriendelijke website is essentieel om online gevonden te worden. Voor 3xM ontwikkelden wij een website voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Na het verzamelen van de wensen startten we het traject met het ontwerpen van een nieuwe structuur. Vervolgens maakten we een nieuw ontwerp en werden aantrekkelijk en zoekmachine vriendelijke webteksten geschreven.

Groei websitebezoekers

Om de doelgroep ook online te bereiken is zoekmachine marketing een goed middel. Door het instellen van passende zoekwoorden en de juiste targeting zorgen we voor het bereiken van de beoogde doelgroep.

Interimmanagement communicatie & fondsenwerving

Een van de adviseurs heeft vier maanden tijdelijke ondersteuning geboden op het gebied van communicatie en fondsenwerving. Centraal stond het genereren van publiciteit voor de organisatie. Wij pakten de dagelijkse werkzaamheden op zoals beheer van social media, website beheer, schrijven van nieuwsberichten/ interviews en het werven van fondsen.