Newrise lanceert een nieuw concept op het gebied van fondsenwerving; Newfunds. Newfunds biedt een betaalbare en concrete online toolkit voor kleine tot middelgrote non-profit organisaties.

Fondsenwerving vraagt om een nieuwe aanpak. De tijd van vanzelfsprekend geven is voorbij en als non-profit organisatie moet je meer investeren in de relatie met huidige en nieuwe donateurs. Newfunds biedt een betaalbare en concrete online toolkit om dit mogelijk te maken. Wij geloven dat je door slimme inzet van standaard oplossingen kunt bouwen aan een relatie met de achterban.

Door de combinatie van specifieke oplossingen: een actieplatform met een geïntegreerde donateursdatabase, krijgt men real-time inzicht in de online fondsenwerving en kunnen organisaties efficiënt te werk gaan. Gebruikers van Newfunds worden bovendien onderdeel van een netwerk met andere professionals uit het vakgebied. Ze denken actief mee over verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast neemt men deel aan terugkerende seminars.

Newfunds is een unieke samenwerking tussen verschillende organisaties op het gebied van fondsenwerving. We werken samen met FundFactory, Matthat Software, Buckaroo, Grantiou en G Consultancy. Met de partners organiseren we op dinsdag 28 augustus een seminar over een nieuwe aanpak van fondsenwerving. Lees meer over het seminar.

”De huidige generatie geeft graag eenmalig of projectmatig. De doelgroep wil meer betrokken worden bij het doel waar ze voor geven. Dit vraagt van organisaties dat ze concreet moeten worden. Daar willen we ze graag bij helpen!”
Martin Suithoff, adviseur Newrise

Bekijk het concept van Newfunds