Matthat Software en Newrise gaan samenwerken om non-profitorganisaties te ondersteunen met een vernieuwende manier van fondsenwerving en financiering van projecten. Beide organisaties zien uit naar een succesvolle samenwerking ten behoeve van het concept dat ze ‘ProjectConnect’ hebben genoemd.

Theo Kranendonk (directeur Matthat Software) licht toe: “Om NGO’s in binnen- en buitenland goed te kunnen ondersteunen bij de uitvoering van hun projecten, hebben we een ProjectManagement-oplossing ontwikkeld. De vraag hiernaar groeit. Vanuit de visie dat naast de uitvoering ook de werving van projectgelden belangrijk is en aandacht vraagt, gaan we naar een verbreding toe. Daarom gaan we de samenwerking aan met Newrise. In Newrise hebben wij een strategische partner gevonden die dezelfde passie en motivatie heeft om NGO’s te ondersteunen op het gebied van fondsenwerving en projectfinanciering.”

Martin Suithoff (directeur Newrise) vult aan: ‘’Als je als goed doel in deze tijd je projecten wilt blijven funden en nieuwe donateurs wilt werven, dan moet de impact van je project goed voelbaar en duidelijk zijn voor je beoogde doelgroepen. Daarnaast vraagt het om een vernieuwende manier van fondsenwerven. Daarom vullen we de bestaande ProjectManagement-oplossing aan met een strategisch totaalpakket voor vernieuwende en meer efficiënte fondsenwerving. Het unieke hiervan is dat alle onderdelen elkaar versterken en de fondsenwerving geoptimaliseerd wordt. Daarom denken we dat deze nieuwe samenwerking een enorme meerwaarde biedt aan NGO’s in binnen- en buitenland.”

Voor meer informatie over Matthat Software, ga naar: www.matthat.nl