24 uur (met mogelijkheid tot uitbreiding)
MBO/HBO

Wil jij jouw creatieve- en organisatietalent inzetten in een dynamische werkomgeving? Dan zoeken wij jou! Behalve de productie van films ontwikkel je met een grafisch oog ook passende on- en offline content voor de klant. Als creatieve filmmaker/designer sta je de ene dag op de filmset, ontwerp je de volgende dag een flyer en weer een andere dag maak je een script waar de klant zich helemaal in kan vinden. Jij bent verantwoordelijk voor het hele proces! Je bent communicatief sterk, je weet met enthousiasme klanten te overtuigen en je weet wat het beste is voor de klant.

Wat verwachten we van je?
Staan onderstaande taken op jouw lijf geschreven? Reageer dan meteen!

Als creatieve filmmaker/ designer:
– Ben je op de hoogte van de nieuwste film- en ontwerptechnieken en blijf je up-to-date
– Ben je verantwoordelijk voor eigen projecten
– Maak je creatieve scripts en bereid je filmdagen voor
– Ben je een professional in Adobe Premiere en After Effects
– Werk je ook met Adobe Indesign, Illustrator en Audition
– Heb je verstand van licht- en geluidsopstellingen
– Kun je overweg met een DJI Ronin Gimbal
– Kun je goed communiceren en werk je planmatig
– Heb je ervaring en kun je dat aantonen aan de hand van een portfolio

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan bij een marketing, communicatie & IT bureau! Je start met een 24-urencontract, met mogelijke uitbreiding/verlenging naarmate het aantal opdrachtgevers toeneemt.

Wie zijn wij?
Newrise is een jong, gezellig bedrijf dat zich van harte inzet voor non-profits op het snijvlak van marketing, communicatie en IT. Onze opdrachtgevers zijn goede doelen, welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Bekijk hier het overzicht van onze opdrachtgevers en opdrachten.

Kom jij ons team versterken?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Ronald van der Ziel per mail via info@newrise.nl of bel (0)88 145 00 00. Spreekt de functie je aan en herken je je in het profiel? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur ook je CV en portfolio mee. Solliciteer voor 21 oktober 2019. Je kunt solliciteren via deze link.