Newrise is een marketing- en communicatiebureau dat ondersteuning biedt aan organisaties zonder winstoogmerk en die een belangrijke rol vervullen in de maatschappij. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij goede doelen, onderwijs- en zorginstellingen met oplossingen op het gebied van strategie, on- en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning en fondsenwerving.

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgevers en ons team zijn wij op zoek naar een adviseur op het gebied van innovatie en fondsenwerving. Als adviseur weet je de vraag van onze opdrachtgevers te vertalen naar innovatief advies en opdrachten. Dit doe je door je goed in te leven in de opdrachtgever, goed te luisteren en de behoeftes te analyseren. Je maakt in je advies verbinding tussen het werven van fondsen, marketing, communicatie en je verrast de opdrachtgever met je strategische oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende opdrachtgevers en overlegt binnen het marketing- en communicatieteam wat er nodig is om de strategische oplossingen, die je met je contactpersoon besproken hebt, te realiseren. Verder bijt je je vast in het schrijven van fonds- en subsidieaanvragen voor de projecten van de opdrachtgever. Binnen dit alles bewaak je de planning, begroting en natuurlijk de tevredenheid van de opdrachtgever. Pas als iedereen, maar bovenal de opdrachtgever, tevreden is, is de klus geklaard.

Wat we van jou verwachten
Je maakt makkelijk contact en gaat naast je opdrachtgever staan om advies te geven. Je ziet altijd kansen en mogelijkheden om iets wél te realiseren en geeft niet op als het tegen lijkt te zitten. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Persoonlijke ontwikkeling bij jezelf en anderen vindt je belangrijk en streef je na. Verder ben je innovatief, creatief, een verbinder en signaleer je kansen om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je werkt precies en georganiseerd, en houdt ervan om deel uit te maken van een jong en dynamisch team.

Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken maak je deel uit van een jong team dat niet vies is van gezelligheid en teamuitjes! We zijn een groeiend bedrijf met het hart op de juiste plaats en oog voor elkaar. We bieden je een functie van 36 uur per week met een goed salaris en ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

En nu?
Denk jij dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? Mail dan nu naar werken@newrise.nl. Stuur meteen je CV en voorbeelden van je beste projecten mee. Als wij het met je eens zijn nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Na een tweede gesprek hakken we de knoop door en ben jij wellicht onze nieuwe collega!